Year: 2020

Spitali Acibadem në bashkëpunim me Profesorët e kirurgjisë pankreatike do të organizojnë më datë 22 Maj, ora 15:00 -17:00 Webinar-in me temë “Trajtimi i Kancerit Pankreatik gjatë Pandemisë Covid-19”Lektore do të jenë: Prof. Güralp Onur Ceyhan M.D.Tema:  ‘Trajtimi nëpërmjet kirurgjisë moderne…

Shoqata Europiane e Gastroenterologjisë (UEG) bën thirrje për zbatimin e programeve depistuese të organizuara, në bazë popullate në të gjithë BE, në mënyrë që Shtetet Anëtare të përmirësojnë mbulimin dhe cilësinë e programeve ekzistuese me qëllim uljen e shpeshtësisë së…