Webinar mbi trajtimin e kancerit të pankreasit

Spitali Acibadem në bashkëpunim me Profesorët e kirurgjisë pankreatike do të organizojnë më datë 22 Maj, ora 15:00 -17:00 Webinar-in me temë “Trajtimi i Kancerit Pankreatik gjatë Pandemisë Covid-19”
Lektore do të jenë:

Prof. Güralp Onur Ceyhan M.D.
Tema:  ‘Trajtimi nëpërmjet kirurgjisë moderne në kancerin e pankreasit “

Assoc. Prof. Gürhan Sisman M.D.
“Kolonoskopia dhe Endoskopia gjatë Pandemisë Covid-19”
“Pankreatiti kronik dhe kanceri i pankreasit”

Për regjistrim ju lutem klikoni linkun si mëposhtë:

https://us02web.zoom.us/j/86132383891