FaceUp2CRC

22 views

Një në 3 persona vdes për shkak të kancerit kolorektal në Europë. Koha për t’u përballur është tani!. #FaceUp2CRC; @Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale; @Qendra Spitalore Universitare “Nënë Tereza” Tiranë; @Ogerta Manastirliu.
#Mars #MuajiIKanceritKolorektal
Varianti shqip i kësaj video është punuar nga Shoqata Shqiptare e Gastro-Entero-Hepatologjisë në bashkëpunim me strukturat e UEG (United European Gastroenterology).
Falenderojmë Jana Tenglerova (Public Affairs Advisor of UEG), e cila ishte ideatorja e këtij projekti, si dhe Luke Paskins, i cili ndihmoi në realizimin grafik.